Optag et forbrugslån og få flere penge mellem hænderne

Optag et forbrugslån og få flere penge mellem hænderne

Optag et forbrugslån og få flere penge mellem hænderne

Privatøkonomi

bz1

Kendetegnet ved et forbrugslån er, som ordet afslører, at det går til forbrug. Forbrugslånet er større end de kendte kviklån, og derfor har du typisk også længere tid til at betale af på forbrugslånet- ofte flere år med et fast månedligt afdrag. Et forbrugslån er til dig, der eksempelvis mangler penge til en ferie, en begivenhed som et bryllup, en dåb eller en fødselsdag eller måske alle fire ting. Få vejledning til det rette lån på CI Bank.

Med et forbrugslån behøver du ikke fastlægge dig på, hvad lånet skal gå til

Når du optager et lån gennem banken, er det meget specifik, hvad lånet gives til. Det bliver ikke bare givet til forbrug. I stedet kan man optage et lån til en bil eller et hus. På den måde ved banken, hvad deres penge bliver brugt til, og de kan få stillet sikkerhed for lånet. Med et forbrugslån behøver du ikke stille sikkerhed for lånet, og du kan bruge pengene til lige, hvad du ønsker. Du skal ikke fastlægge dig på eksempelvis at købe en bil eller en andel i en lejlighed.

Med et forbrugslån kan du typisk låne mellem 5.000 kr. og 50.000 kr. Nogle udbydere tilbyder også mere, men hos lang de fleste er dette det normale. Der er mange muligheder for at låne penge over nettet, og der er også nogle rigtige gode lånetilbud derude. Men der er desværre også nogle tilbud, som er knap så fordelagtige. Det er vigtigt, at du tænker dig godt om, før du skriver under på et lån. Du skal undersøge låneforholdene godt, før du binder dig for noget. Med ”låneforholdene” menes renten (hvorvidt den er variabel eller fast), ÅOP og eventuelle gebyrer for at optage lånet.

At være RKI-registeret er et kæmpe minus, hvis man vi låne penge

Langt de fleste kan få lov til at optage et forbrugslån. Det vigtigste er, at man kan bevise, at man har en fast indtægt. En af de store stopklodser, når det kommer til at låne penge, er, hvis du står registreret i RKI. Dette betyder nemlig, at tidligere låneudbydere ikke har de bedste erfaringer med at låne dig penge. Hvis en ny låneudbyder får mistanken om, at du ikke er en god betaler, vil de højest sandsynligt ikke låne dig penge. Der er dog få undtagelser, men hos størstedelen af låneudbyderne er det ikke muligt at optage lån, hvis man er i RKI.

Der er mange låneudbydere, som vil tilbyde dig et lån – på forskellige vilkår. Når du skal vælge et lån, skal du finde det lån med de bedste vilkår for dig. Det kan være, du gerne vil betale lånet af hurtigt, eller det kan være, du ønsker lang løbetid på dit lån. Det kan være, du er interesseret i at låne mange tusinde kroner eller bare et par få. Og så handler det selvfølgelig også om, hvor meget du er villig til at betale i rente. Der er dog så mange forskellige tilbud derude, at du nok skal finde det rigtige lån til dig.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.