Lav din egen makeover som førtidspensionist

ansigtsmaske

Lav din egen makeover som førtidspensionist

andre

bz1

Som førtidspensionist har man af og til mere tid på hænderne, end man ved, hvad man skal bruge til. Nogle giver sig i kast med kreative udfoldelser, og det er jo i for sig en god beskæftigelse for både krop og sind. Det er dog ikke den eneste interesse man kan give sig i kast med. Hvad mange glemmer er, at man også kan bruge denne ekstra fritid til at gavne sig selv. Det kan foregå på mange planer, men i denne artikel fokuseres der på, hvordan man som førtidspensionist kan få en gennemført makeover. 

For mange mennesker er udseendet en måde at udtrykke sin personlighed på. Den er kausalitet for det første indtryk, folk får af dig, og det er derfor ikke nogen ligegyldig størrelse. 

Med et udseende og en stil, som du selv er glad for – måske endda stolt af – kan du leve med en vished om, at folk ser dig, som du ser dig selv. Derfor er det en meningsfuld beskæftigelse at foretage en makeover på sig selv. Læs med i denne artikel for at få mere viden om, hvilke ændringer i dit udseende, du måske kunne blive glad for.

tøjbutik

Stil

Tøjet er uden tvivl den største stil-markør på kroppen. Dit tøj afslører enormt meget om, hvem du er og hvad du går op i. Det er derfor at klædeskabet ofte er en toneangivende faktor i programmer som “Kender Du Typen?”. Med dit tøj kan du signalere, om du er sikker og stilfuld, om du er spontan og kreativ, eller om du er rolig og behagelig som menneske – og det er blot et par få eksempler. 

Når du skal foretage ændringer i dit klædeskab er det naturligvis vigtigt at du overvejer hvad du er glad for til at starte med. Behold det tøj, du nyder at gå i og giv resten til genbrug. Genbrugsbutikker er for resten et helt fint sted at finde tøj til billige priser, der passer til enhver smag. Man behøver ikke at elske farver og afsky jakkesæt for at finde noget, der passer til ens stil i en genbrugsforretning. Tag selv et kig ind i den lokale “genner” næste gang du kommer forbi – måske bliver du positivt overrasket.

Pige

Hår

Håret er også en central faktor for den personlighed, du udviser. Dit hårs udseende er typisk i overensstemmelse med den form, dit hoved har. Men det ved din frisør sikkert en masse om. Hvis du er træt af din frisure kan du prøve at finde en ny frisørsalon. Du kan eksempelvis søge på nettet, der nemt og hurtigt giver dig masser af tilbud. Det giver eksempelvis mening at undersøge mulighederne for frisør i Korsør, hvis du bor i Korsør – så er det hele lidt tættere på.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.