Kan det betale sig at købe et armbåndsur?

ure

Kan det betale sig at købe et armbåndsur?

andre

bz1

Har vi i dag overhovedet brug for et armbåndsur? Hvad skal et armbåndsur overhovedet gøre godt for? Vi har jo trods alt vores mobiler, som kan fortælle os hvad tiden er. Er det ikke nok?

Læs med her og se hvorfor det sagtens stadigvæk kan betale sig at købe og bruge et armbåndsur i dag.

mobil

En del af din stil

Klæder skaber folk og det gør pænt tilbehør også. Ure kan være et noget dyrt tilbehør men det kan skam også være med til at sende det helt rigtige billede af dig selv til dine omgivelser.

Flotte ure har i mange tider været med til at sende et billede til ens omgivelser om, at man er et voksent og ansvarligt menneske, som er balance i sin økonomi. Det viser stil og en vis klasse – men det kommer selvfølgelig også an på hvilket ur du køber som armbåndsur. 

Der er ikke meget over et nedslidt og billigt ur, der skriger klasse. Men et JAGUAR J860/D kan for eksempel sende lige det billede til omverdenen, som du gerne vil sende; stil, klasse og værdi. 

Undgå distraktioner

Vores mobiler kan rigtig mange ting og langt de fleste af os er da også meget glade for vores mobiler, fordi vi får så meget nytte ud af dem i vores hverdag. Men netop fordi de kan så mange ting, så kan de også være dybt distraherende elementer i vores hverdag. 

Vi bruger alt for meget tid med snuden nede i vores små skærme. En af de ting som medfører dette er, at vi kigger på klokken på vores mobiler. Og når vi så tænder mobilen for at se på klokken, ser vi pludselig alle de beskeder, mails, notifikationer osv., som vi ikke lige havde hørt, da vi først fik dem. 

På den måde er det meget nemt at blive distraheret og glemme, hvorfor det egentlig var vi kiggede på mobilen til at starte med; for at se på klokken. Og på den måde kan du altså spare ret meget tid på simpelthen at købe dig et armbåndsur, som du i stedet vænner dig til at se klokken på. På den måde kan du med det samme vende tilbage til den opgave du var i gang med eller den ven, som du sad og havde en samtale med.

stilfuldt ur

Armbåndsur kører ikke på batteri

En af de helt store ulemper ved vores mobiler er samtidig, at de har det med at løbe tør for strøm. Og når de gør det, er det helt umuligt at se hvad klokken er – for ikke tale om at lave alt muligt andet på mobilen.

Spar derfor på strømmen og køb dig et armbåndsur, som du altid kan benytte. Med den sparer du både strøm på mobilen, men du ender samtidig heller ikke i en situation, hvor mobilen er løbet tør og du ikke aner hvor mange klokken er blevet. 

At købe et armbåndsur har mange funktioner og kan på mange områder hjælpe os på måder, som vores smarte mobiler ikke kan. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.