Husk nu den backup

Husk din backup

Husk nu den backup

Erhverv

bz1

Det kan blive rigtigt dyrt, hvis dit firma ikke har en backup løsning. Mere og mere er elektronisk den dag i dag, og rigtigt mange virksomheder og private er virkelig afhængige af deres data på computeren.

Mange tænker nok, at deres computer ikke går i stykker eller at de ikke bliver angrebet af hackere, men desværre sker dette hele tiden. Og det sker mere og mere, så politiet nu har oprettet en særlig enhed til cybercrime.

Det er derfor yderst vigtigt, at du har styr på den backup, da det ellers kan blive meget dyrt. Det er bl.a. de såkaldte malware angreb, hvor hackere låser dine data og kræver løsepenge for at du igen kan få adgang til dem.

Nem og billig backup

Der er masser af gode og nemme måder til en effektiv backup, så det er bare med at komme i gang hurtigst muligt. Ekstra date er blevet rigtigt billigt, og du kan have temmelig store mængder data i skyen, uden det koster særligt meget.

Er du mere til den gammeldags backup på fysiske drev, så koster eksterne harddiske og andre lagringsenheder heller ikke mange kroner længere.

Så den handler nok mest om, at mange bare ikke får styr på det med backup. Det skal i hvert fald hverken være priser eller besværet, som holder dig fra det. Det er nemlig både nemt og billigt.

Mange udbydere af backup på nettet

Der er rigtigt mange udbydere af billig og god backup på nettet. Man kan både selv stå for det, men man kan også lade professionelle står for det til ganske små penge, hvis man vil være helt sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Gør man det selv, så har både Dropbox, Apple, Microsoft og mange andre gode muligheder for gratis backup i skyen. Har man mere data end den gratis løsning giver adgang til, så kan man tilkøbe mere til ganske små penge.

De professionelle gør ofte brug af deres egne servere, hvor de har fuldstændig styr på alt om backup. En sådan løsning er god til virksomheder, hvor det er ekstra vigtigt ikke at miste data.

Hård konkurrence

De mange udbydere af backup gør også, at priserne er ret lave. Der er nemlig kamp om kunderne inden for backup, hvorfor du kan få det gjort det ret billige penge.

Du kan altid indhente tilbud fra flere forskellige firmaer, hvis du vil være sikker på den billigste pris på markedet.

Du skal dog lige huske på, at det ikke altid er godt at gå efter den billigste pris, da du kan risikere et firma, som ikke har helt styr på det.

Sørg derfor gerne for at indhent nogle referencer og læs nogle anmeldelser på de forskellige firmaer, så du er sikker på et kompetent firma. Langt de fleste er dog temmelig dygtige, men ligesom alle andre brancher, så er der alligevel forskel på deres kompetencer.

Tjek eventuelt hvor længe firmaet har eksisteret, det er altid et kvalitetstegn, hvis det har eksisteret i mange år.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.