Den gode beslutning

Senior

Den gode beslutning

andre

bz1

Man har kun én krop, som man skal tage beslutninger for. Det lyder banalt, men alle valg man tager, er med til at påvirke dig – også fysisk. Der findes mange bivirkninger i et ellers godt liv, og stress er en af dem. Heldigvis prøver firmaer også at mindske risikoen for øget stress ved f.eks. at forhandle julegaver til kunder online. Det er tiltag i den retning, der skal til for at bekæmpe og undgå unødvendige begrænsninger.

 julegaver

Livet er for kort til at stresse

Fænomenet stress er en faktorer, der spiller en stor rolle i et menneskes liv og som virkelig tager på overskuddet i de perioder, den er mest synlig. Der er mange måder, man kan passe på sig selv på for at mindske sandsynligheden for at blive ramt. Og det handler i bund og grund om at tage hensyn til sin krops behov. I hverdagens stressende situationer kan det være svært at finde tid til at mærke efter, om man føler sig stresset, presset eller på anden måde har behov for at reagere på sin krops signaler. 

Oplev nærværet udforme sig

Livsglæde varierer for den enkelte, men i bund og grund handler det om velvære – at man er i et fysisk- og psykisk godt miljø og har kvalitet i livet – altså et liv fyldt med livskvalitet. Hvordan man så opnår denne glæde, er der mange varierede svar på. At rejse er at leve, siger man. Og der er ikke noget som at tage en beslutning, trække stikket fra hverdagen for at rejse mod sin drømmedestination. Det behøver ikke nødvendigvis at koste en formue, for der kan være mange grunde til, at man ikke har så mange penge at rejse for. 

Hvis man er gået på førtidspension kan det især være vigtigt at opleve rejseglæden for ikke at glemme optimismen i frustrationen over arbejdsløsheden, og der findes heldigvis mange afbudsrejser i alle priser, så alle kan være med og optimere kvaliteten. 

Velvære

Det gode liv for dig og din krop

Det er nemt at synke ned i sofaen og stoppe med at tage aktive valg. Men man ved, at et godt helbred er med til at skabe det gode liv. Det første skridt man kan tage, er, at begynde at gå ture – mærke naturen på tæt hold og lade sig drømme blandt hav eller skov. Som førtidspensionist kan det føles tomt at gå fra en spækket hverdag til selv at skulle forme den. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.