Ting at være opmærksom på før du køber dit bordfodboldbord

Vær opmærksom på disse ting når du køber et bordfodbold spil

Ting at være opmærksom på før du køber dit bordfodboldbord

Forskelligt

bz1

Det første du som forbruger typisk vil gøre, før du køber en vare, er at kontrollere dens forskellige funktioner. Passer funktionaliteten til dine behov? Hvordan med prisen? Er der andre ting, som du bør være opmærksom på ved dit produkt? Det er præcist det samme, hvis du skal købe et bordfodboldbord. Hvis du vil sikre dig, at du får det bedste produkt, så bør du læse denne liste over spændende funktioner.

Hvad skal dit bordfodboldbord veje?

Vælg et bordfodboldbord der vejer omkring 80-100 kg. Et fodboldbord i denne vægtklasse er mere stabilt under en kamp, og når bølgerne virkelig går højt, i modsætning til lettere modeller. På nogle lettere modeller i dårlig kvalitet, hvor bordet er belagt med tyndt og billigt laminat kan man risikere at området omkring målet begynder at flage og sprække op efter et år eller to, grundet slid fra skud mod mål. Derudover så er der også mange lettere og billigere borde, som bevæger sig meget under kampen, hvorfor du oftere bliver nødt til at ændre på bordets position. Dog behøver et billigt bordfodboldbord ikke være et dårligt bord!

Jo tungere bordet er, desto mere stabilt er det. Vær dog opmærksom på, at næsten uanset hvor tungt bordet er, så vil det altid rykke sig lidt under en kamp. For at undgå at der kommer ridser i gulvet, kan det derfor være en fordel at stille bordet på et gulvtæppe eller som minimum sørge for, at bordet har gummidutter under fødderne.

Vær opmærksom på spillerfigurernes fødder og håndtag

Tjek fodboldfigurernes “tæer”. Det anbefales, at du vælger de modeller, hvor spillerfigurerne har en bred tå. Ifølge professionelle udøvere af fodbold giver dette design langt bedre boldkontrol. Derved kan du lettere fange bordfodbolden og pinne, så du kan brillere med et trækskud eller endda et slangeskud!

På den anden side vil fodboldborde med spillerfigurer, der har en mere cirkulær og glat fod, gøre det meget sværere at sende bolden videre til andre spillerfigurer på den samme stang, og du vil derfor have en del sværere ved at udføre bandeskud korrekt.

For bedst at udføre bandeskud korrekt har du brug for spillerfigurer med brede, firkantede fødder. Derved kan du bedst udføre alle de luskede og sneaky bordfodboldteknikker, som du har lært i smug!

På luksusudgaverne af bordfodboldbordene er spillerfigurerne vægtede. Vægtede spillerfigurer vejer mere i fødderne end i figurernes hoveder. Du kan se om en figurer er vægtet ved at rotere stangen således, at figurerne ligger vandret. Hvis stangen så ad sig selv roterer, så mændenes fødder igen pejer lige ned, så er spillerne vægtede. For mange spillere er dette at foretrække, da det simpelthen føles bedre at spille med vægtede figurer. Denne type figurer er typisk ogsåf remstillet af aluminium, hvorimod figurerne på de billige fodboldborde er lavet af plastik.

Du bør altid sikre dig, at dit bord kommer med håndtag, som du rent faktisk kan lide at bruge i praksis. Du kan derfor overveje at vælge et bordfodboldbord med træhåndtag, som er ottekantede. Dette sikrer et bedre håndgreb, og det kan også hjælpe dig med at udføre mere avancerede skud. De fleste håndtag er dog fremstillet af plastik. Her kan det varmt anbefales, at du bruger de håndtag, som er cylindriske for den bedste spilleoplevelse.

Hvis du skal købe bordfodboldbolde så kan du altid finde dem online hos en webshop dedikeret til bordfodbold.

Afsluttende bemærkninger til valget af dit bordfodboldbord

De ting, som er nævnt foroven er blot nögle af de ting, som du bør fokusere på, når du vælger et bordfodboldbord. Andre funktioner du bør overveje, når du køber, omfatter blandt andet bordets ben. Er de stabile? Prisen er endnu en faktor, som du bør overveje. Hvis du er på udkig efter et billigere bord, bør du vælge en model, der er lavet af plastik. Mange borde af plastik mangler dog styrke og stabilitet.

En anden mulighed er at vælge en model af ​​metal og træ, men det koster dig gerne en hel del ekstra. Det er vigtigt, at du har en vis viden om bordet, inden du køber det. Hvis du køber et forkert bord i for hold til dine behov, kan du nemt blive frustreret.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.