Til pensionisten: Sådan undgår du den høje varmeregning

højspændingsledning

Til pensionisten: Sådan undgår du den høje varmeregning

andre

bz1

Et af de højeste udgifter, er varmeregningerne. Vi kan ikke undvære varmen, så derfor bruger vi varmen mere og andre gange mindre. Men der er uden tvivl et væld af muligheder, og netop derfor kommer mange mennesker til at betale for meget for noget som ikke er helt så effektivt, som man have håbet på. Vi vil gerne, at du undgår den dyre varmeregning, samtidig med at du får den mest optimale løsning til den mest retfærdige pris. Følg med her engang, og find ud af hvordan du kan løse dit problem. 

Klimaprotest

Spar penge med Toshiba varmepumpe

Hvis du som pensionist vægter det højt at have et sundt og komfortabelt indeklima i dit hjem, og samtidig spare penge, så kan du få dækket dine behov med Toshiba varmepumper. Der er ingen grund til tvivl, hvad angår kvalitet og sikkerhed idet, at varmepumperne er blevet certificeret af det Teknologiske Institut, og dermed godkendt til privat brug.
Varmepumperne fungerer på en meget energibesparende måde grundet, at teknologien bag den ganske enkelt udnytter den allerede genererede varme i dit hjem. Dette ville kunne ses betydeligt på dine regninger; du ville skulle vænne dig til væsentligt mindre regninger end førhen.
Hvis du tilmed er miljøbevidst, i en tid hvor miljøet afhænger af vores bevidsthed, så er kommet det rigtige sted hen – Toshibas varmepumper drives af de mest miljørigtige materialer. 

Hvad du skal vide om varmepumperne

Der er ingen tvivl om, at det ikke bare handler om et hurtigt køb. Det handler om grundig overvejelse idet, at alle varmepumper er forskellige, både hvad angår priser og ikke mindst egenskaber. Man kan ikke producere en varmepumpe som har det hele i én – derfor skal man producere nogle specifikke til nogle helt specifikke behov. Derfor er det vigtigt, at du som kommende forbruger eller eksisterende forbruger, overvejer hvad der er vigtigt for dig. Her er der tale om ting som: 

  • Ydelse i kilowatt
  • Funktionsdygtigheden under evt. lavere temperaturer, fx i garager eller sommerhuse
  • Varmepumpens effektivitet i SCOP
  • Støjniveauet i decibel 
  • Naturligvis også placeringsmuligheder

Fjernbetjening

Nem styring 

Varmepumpernes temperaturer kan styres og kontrolleres ved hjælp af fjernstyring. Dette kan lade sig gøre ved hjælp af WIFI eller SMS. Her kan du vælge imellem 5 og 13 forskellige temperaturer. Du kan tilmed også styre varmepumpen når du ikke er hjemme – således kan du gøre dit hjem behageligt til din ankomst. Denne form for fjernstyring betyder også, at du altid kan se om din varmepumpe er tændt eller slukket. På denne måde undgår du at være ude af hjemmet og samtidig risikere at dit anlæg er tændt fordi, at du har glemt at slukke det.
Varmepumperne er velegnede til alt fra sommerhuse til helårshuse. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.