Realiser din iværksætterdrøm, når du går på pension

Din nye hjemmearbejdsplads

Realiser din iværksætterdrøm, når du går på pension

andre

bz1

Når du går på pension, har du endelig tid til at realisere den drøm, du har haft i mange år om at starte din egen virksomhed. 

De fleste nypensionerede er i dag både friske og raske. Og det kan være det helt rigtige tidspunkt at påbegynde dit selvvalgte arbejdsliv på.

Hvilken type virksomhed skal det være?

Som pensionist har du en udvidet arbejdsfrihed, som du nok ikke har oplevet i mange år. Du kan godt blive helt svimmel over alle de muligheder, der nu åbner sig for dig.

Måske har du allerede en drøm, som du kan gå målrettet efter. Måske vil du være åben for, hvad der byder sig.

Det kan være, at du slår dig ned som selvstændig i den branche, som du har stor erfaring med. Det kan også godt være, at det er lige nu, du skal gribe muligheden for at springe ud i noget helt nyt. Om det så skal være at åbne en butik, at blive rejseleder, at have en webshop, at undervise eller hvad det nu kan være, der trækker mest i dig.

Selvstændig i en sen alder

Kom godt i gang

Når du skal til at realisere din plan, så er det vigtigt, at din plan er både detaljeret og realistisk. Lav en virksomhedsplan, som er til at arbejde efter. Du har jo den store fordel, at du får din pension. Det vil sige, at du ikke står helt på bar bund i forhold til din opstartsperiode.

Afhængigt af din virksomheds art så skal du også have et sted, hvor din virksomhed skal holde til. Har du brug for nogle lokaler ude i byen til den, eller kan du fint arbejde i dit hjem? I hvert fald må du indrette din virksomhed, så den kan fungere.

Tænk også i it

Langt de fleste virksomheder må have en side på nettet. Det betyder, at du bør anskaffe dig noget it-udstyr som er af en vis kvalitet, og som er up to date.

Det er vigtigt, at du arbejder målrettet på at få noget aktivitet på din hjemmeside eller din profil på de sociale medier. Det kan være lidt trægt med det til at begynde med, men der er meget god hjælp at hente til netop den del af din nye virksomhed. 

Du kan for eksempel kontakte et firma, der er ekspert i linkbuilding, som er meget vigtigt værktøj til at skabe mere trafik på ens sider. Det går ud på, at hjemmesider eller lignende steder linker til hinandens sider og dermed hjælper hinanden til at få flere besøgende. 

Der er mange praktiske ting at tage sig af, når du skal starte en virksomhed op. Men det er både spændende og tilfredsstillende.

Egen virksomhed

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.