Skønhed igennem hele livet

Frisørsalon

Skønhed igennem hele livet

andre

bz1

Alle har ret til skønhed, og alle har ret til at føle sig smuk. Selvom at skønhed kommer indefra er der flere ting man kan gøre, for at man kan føle sig lidt mere smuk. Der er ingenting i vejen med at pleje og forkæle sig selv, og der er heller ingen ting i vejen med at gå op i sit udseende – heller ikke selvom at man er pensioneret. Læs med her for at få gode råd til, hvordan man kan føle sig skøn hele livet.

Massage

Plej og forkæl dig selv

Skønhed er lig med forkælelse. Når man har det godt, og når man forkæler sig selv, føler man sig også mere skøn. Man kan bl.a. forkæle sig selv og sin krop med en ansigtsbehandling eller en massage. Med denne slags behandlinger forbedrer du dit udseende samtidigt med, at du nyder en behagelig behandling. Når man får massage, skiller kroppen sig af med affaldsstoffer, og massagen har derfor en rensende effekt. Ansigtsbehandlingen er ligeledes rendende, og desuden efterlader den dit ansigt flot og stålende. Det er vigtigt at pleje og forkæle sig selv og sin krop, da det er den eneste krop, man får. Derudover står man også tilbage med en utroligt dejlig fornemmelse, efter man har gjort noget godt for sin krop. 

Pas på din hud

Hunden er utrolig vigtig for kroppen, og derfor er det også vigtigt, at du passer godt på den. Hvis du passer godt på din hud, vil den også se bedre ud. Når man kommer op i alderen, vil huden ikke være ligeså elastisk, som den altid har været, men der er stadigt mange ting, man kan gøre for at sikre det bedste udseende. Huden omkring øjnene kan være ekstra følsom, og derfor er det vigtigt at tage sig ekstra godt af den. Brug f.eks. Cossy Argan Eye gel fra Cosmos Co til at beskytte og opstramme huden omkring øjnene.
For at mindske rynker er det derudover også vigtigt altid at bruge solcreme, da solen er hård for hunden, og for meget sol vil derfor give rynker.

Skoenhed

Lækkert hår

Et trick, der altid vil få ens ansigt til at stråle igen, er nyt og lækkert hår. Tag en tur til frisøren og prøv noget nyt. Håret har utrolig stor betydning for dit ansigt, og forskellige frisurer kan derfor påvirke dit udseende. Endvidere bliver man altid forkælet, når man er ved frisør, og du kan derfor på lige fod med ansigtsbehandlinger og massage forkæle sig selv med en tur til frisør. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.