Sådan kan du vinde sjove ting på nettet

Tænke

Sådan kan du vinde sjove ting på nettet

andre

bz1

Er du hverken fan af varelotteriet, skrabelodder eller bingo, så er der en anden og spændende måde at hygge og skabe muligheden for at vinde sjove ting og oplevelser. Nettet bugner af sjove konkurrencer og alt, hvad du skal gøre er at deltage.

Her kan du læse lidt om, hvordan du – helt gratis – kan melde dig til spændende konkurrencer på nettet. Har du en computer, internet og en e-mail adresse, så kan du komme i gang på ganske få senkunder og gøre hverdagen lidt sjovere – uden hverken at skulle tjekke lottotal, skrabe eller råbe; BINGO!

Hvad skal du være opmærksom på

Inden du skynder dig ind og melder dig til alle de konkurrencer du kan finde er der nogle ting, der er værd at vide. Det er ikke kun for dine blå øjnes skyld, at firmaer laver denne slags konkurrencer, for det er mere end bare god PR.

  • Når du opgiver din e-mail adresse vil du i mange tilfælde give tilladelse til at en række firmaer må sende dig informationer og tilbud.
  • Bliver du bedt om at opgive anden information, skal du være opmærksom på, om du giver lov til at firmaet bag konkurrencen deler dine informationer med andre
  • Vær opmærksom på, om du giver tilladelse til at blive kontaktet på mail, telefon eller brev

I dag er informationer rigtig mange penge værd, fordi de kan bruges til at kortlægge hvem, der er interesseret i et bestemt produkt, til telemarketing eller lignende. Derfor er det altid en rigtig god ide at læse betingelserne igennem inden du udfylder noget.

senior

Hvad kan du vinde?

Der er ingen grænser for, hvad der lægges ud af konkurrencer. Du kan vinde alt fra et gavekort på 50kr til en webshop over en all inclusive ferie på Maldiverne til din drømmebil.

Jo større præmierne er, des større er chancerne for at du skal ’betale’ for at deltage også. Det betyder naturligvis ikke, at du skal betale penge for at være med – for det er ulovligt – det betyder, at du betaler med dine informationer som mail, telefonnummer og adresse.

Du kan finde et overblik og direkte links til alle de spændende konkurrencer på denne hjemmeside, der gør det let for dig at finde dem du gerne vil deltage i og sortere dem, du ikke er interesseret i fra. Ligesom at spille lotto uden at skulle tjekke tallene og passe på kuponen.

Deltag, vent, vind

Fordi vi nærmer os pensionsalderen betyder det ikke, at livet går i stå og der pludselig bliver uendelig tid til at sidde foran computeren og deltage i konkurrencer eller vente på, at de slutter, så du kan finde ud af om du har vundet.

Livet fortsætter og der er ofte ligeså meget – hvis ikke mere – der skal ordnes i løbet af dagen, når det er slut med at arbejde. Derfor er det så smart at deltage i konkurrencerne på nettet. Du kan gøre det, lige, når det passer dig og, du behøver ikke at gøre andet end at vente.

visdom

Vinder du noget, får du straks besked i din indbakke og gør du ikke, så kan du altid vælge en ny konkurrence at deltage i, næste gang chancen byder sig. Det er sjovt og let for alle.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.