Sådan holder du den sunde linje som senior

pensionist

Sådan holder du den sunde linje som senior

Sundhed

bz1

Er det vigtigt for dig at holde den sunde linje, selvom du er kommet lidt om i årerne? Så er det faktisk vigtigere nu, end nogensinde før, fordi hvis du holder den sunde linje, så kan det være med til at gøre en kæmpe forskel for dig og dit helbred.

Det kan sørge for, at du har det meget bedre til hverdag, og derfor kan det være en god idé at holde dig nogenlunde aktiv og spise sundt, fordi du vil hurtigt kunne mærke en kæmpe forskel i din hverdag. Det er jo ikke for sjov, at der bliver anbefalet, at alle voksne skal være aktive og have pulsen oppe i minimum en halv time hver dag.

Det er rigtig vigtigt for kroppen og for hjertet at pumpe blod rundt.

Derfor er det en god idé at have en aktiv livsstil. Du behøver ikke at løbe hver dag eller at dyrke hård motion, men at du blot kommer ud og går en lang tur hver dag, det kan gøre en stor forskel for dig og din livskvalitet. Det vil også holde dine muskler og led i gang og sørge for, at de har det godt.

ældre

Derfor er det vigtigt at spise en masse frugt og grønt

Det er ikke kun motion, der er vigtigt for dig. Det er også vigtigt, at du spiser en masse frugt og grønt, for at holde den sunde linje. Det kan være, at du skal have et æbletræ i baghaven, som kan sørge for, at du altid har friske æbler. Læs mere her om æbletræer og dine muligheder for et æbletræ i baghaven. På den måde kan du altid sikre dig, at du har noget sundt at spise.

Måske synes du ikke, at det er det sjoveste at spise sundt, og måske vil du hellere have kartofler og sovs, men det er vigtigt at holde en god balance. På den måde kan du sikre, at du behandler din krop godt, og du vil også selv kunne mærke en forskel i din hverdag, når du spiser sundt.

æbletræ

Find den rigtige form for motion at dyrke som senior

Vil du rigtig gerne blive bedre til at dyrke motion, men ved du ikke helt, hvilken form for motion, der passer til dig som senior, fordi du ikke kan det samme, som du kunne engang? Så kan det være, at du skal ud og prøve nogle nye former for motion for at se, hvad du synes er sjovt.

Det kan være, at du skal prøve at gå til svømning, fordi det er rigtig godt for dine muskler og led, og det belaster ikke kroppen på samme måde som løb.

Gymnastik er også en populær seniorsport, fordi det er en social sport, hvor du har mulighed for at være sammen med en masse andre. Du kan altid snakke med dine venner og høre dem, hvilken type sport de dyrker, for at få lidt inspiration.

sundhed_senior

Det vil en sund livsstil give dig i din hverdag

En sund livsstil vil betyde mere for dig og din hverdag, end du lige går og tror. Du vil først og fremmest hurtigt mærke, at du ikke har så mange smerter og små skavanker, som du måske er vant til. Derudover vil du hurtigt mærke, at du får meget mere energi, end du plejer at have.

At spise og leve sundt giver dig bare mere livsglæde og livskvalitet, fordi du behandler din krop godt, og det får du det også selv godt af. Du vil blive gladere og få mere overskud til at lave noget i din hverdag, hvilket altid er en god ting.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.