Profillageret har hvad du behøver

Profillageret har hvad du behøver

Profillageret har hvad du behøver

Webshop

bz1

Står du og mangler rude profiler eller gummibuffere så kan du tjekke profillageret om de har det du skal bruge. De har specialiseret sig i gummilister, profiler og tætningslister til mange forskellige brancher og kan både levere til virksomheder såvel som private. Deres store udvalg gør det nemt for dig at finde lige præcis det du har brug for og der er mange smarte produkter du ikke vidste fandtes.

Produkter på Profillageret

Der er 4 hovedkategorier på deres hjemmeside som gør det overskueligt for dig at navigere rundt og hurtigt finde det du leder efter. Der er billeder til hver kategori der understøtter produkterne og viser hvad de forskellige ting er.

– Bændelgardiner: Profillageret har bændelgardiner både til industri og landbrug. Der er flere forskellige gardiner lavet af forskellige materialer for at matche det den skal bruges til. Der er også slagtergardiner og truckgardiner som er designet til at kunne klare det slid og arbejdspres de bliver udsat for. Bændelgardiner er et oplagt valg hvis man ønsker at sikre mod kulde eller afskærme nogle produkter. Gardinerne fås i forskellige størrelser og længder og kan sættes sammen på mange måder så de kan passe til præcis dit behov. Profillageret har også alt tilbehør til, såsom beslag og skinner.

– Rudeprofil: Dette produkt bruges til at montere vinduer i forskellige køretøjer, skibe og både. Rudeprofilerne er designet til kun at kunne bøje én vej, så du skal vælge den type som passer med din plade- og glastykkelse. Der er flere forskellige størrelser af rudeprofiler og stort set alle størrelser kan skaffes.

– Gummibuffere: Dette produkt bruges som påkørselsbeskyttelse, f.eks. på trucks, lastbiler og andre køretøjer eller andet materiale der kan støde ind i ting og lave buler og skrammer. De kan især bruges på læsseramper og bag på lastbiler og på bygninger. Der er mange forskellige størrelser og former så der findes nogen til ethvert formål og behov.

– Glasbånd: Det er en god idé at tilse og skifte sine glasbånd i sine døre og vinduer for at være sikker på at de slutter helt tæt. På den måde kan man spare mange penge på varmeregningen. Profillageret har mange forskellige slags.

Nyhedsbrev for Profillageret

Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet fra Profillageret, så får man tilsendt rabatkoder og andre gode tilbud som kan komme til stor gavn. Man får nyheder om de nyeste produkter så man hele tiden er opdateret indenfor produkterne og dermed også hvad der rører sig inden for branchen. Man får tilsendt guides til anvendelse af de forskellige produkter og hvordan man vedligeholder dem. Man får gode råd til at bruge produkterne så man får så meget ud af det som muligt. Man kan også få tilsendt gør-det-selv-tips og tricks, så man hurtigt kan få ordnet sine projekter og være opfindsom med de produkter man har.

Profillageret er altså en hjemmeside for både de professionelle og amatørhåndværkerne. Man kan finde det meste inden for profiler, gummi- og tætningslister og profillageret kan altid forsøge at skaffe andre produkter hvis det ønskes.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.