Sådan bliver du sikker når du bruger internettet

online sikkerhed

Sådan bliver du sikker når du bruger internettet

andre

bz1

Er du glad for at blive din computer, og er du blevet bedre til at bruge din computer til alverdens ting? Du har mulighed for at tjekke din netbank, bestille og købe ting og søge efter alting på en søgemaskine. Der er så mange muligheder for dig på internettet, men det er vigtigt, at du er sikker, når du bruger internettet, og det kan du blive med F-Secure. 

F-Secure er en pakke til din computer, som kan sørge for, at du er sikker online. Den indeholder antivirus, beskyttelse af din identitet, firewalls, sikre søgeresultater, sikkert brug af netbank og forældrekontrol, hvis der er børn, der skal bruge computeren. F-Secure kan sørge for, at du roligt kan bruge internettet, fordi du og dine oplysninger er beskyttet. 

Derfor er antivirus vigtigt på din computer

Har du en PC, så er det vigtigt, at du har antivirus installeret på din computer. En virus kan gøre, at du ikke kan bruge din computer, eller at de kan tage alle dine oplysninger, der ligger på computeren, såsom log ind detaljer til alle de ting, du har logget på igennem tiden. Antivirus kan beskytte dig mod vira på din computer og holde dine oplysninger beskyttet. 

Hvis du ikke selv ved så meget om antivirus, eller hvordan du installerer det og holder det opdateret, så er F-Secure en god løsning for dig. Fordi det er nemt at installere, og så er du altid beskyttet mod virus og generelt, når du bruger internettet på din computer.  

vær sikker på internettet

Beskyt din identitet online med F-Secure

Det er før set, at folk har fået stjålet deres identitet, deres log ind detaljer til de sociale medier og endda penge fra deres netbank. Alt dette kan lade sig gøre online, og derfor er det vigtigt, at du beskytter din identitet online med F-Secure, så dette ikke kan lade sig gøre for dig. F-Secure fungerer lige som en tyverialarm derhjemme, men det beskytter en smule mere og sørger for, at der ikke er nogen, der kan komme ind. 

Hvis du er glad for at bruge din computer og internettet, så er det en god idé at overveje, hvordan du kan beskytte din identitet online. Hvis du ikke selv ved, hvordan du skal gøre det, så kan du få hjælp af et af dine børn, som gerne vil hjælpe dig med at installere F-Secure på din computer. 

Brug netbank i sikkerhed online

Netbank er en god opfindelse, som gør din hverdag meget nemmere. Det betyder nemlig, at du ikke længere behøver at tage ned i banken, og at du kan styre dine konti og din økonomi direkte fra din computer. Det er virkelig smart, og det sparer dig for meget tid. 

Det er dog vigtigt, at du har sikkerhed på din computer, så du kan bruge netbank i sikkerhed, og dermed ikke risikere, at der er nogen, der kan tage dit log ind. Du kan få denne sikkerhed med F-Secure, og så kan du bruge netbank alt det, du har lyst til og være helt sikker. 

sikker-online

 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.