Mangler du et sted at lægge dine hatte?

Mangler du et sted at sætte dine hatte

Mangler du et sted at lægge dine hatte?

Webshop

bz1

Nem og elegant løsning

For mig handler det altid om, at et problem skal løses så let og elegant som muligt. Og dette går specielt til når det kommer til hjemmet, for i min mening er et rent hjem et godt hjem. Jo mere rod der forekommer i sådan et hjem desto mere ødelagt bliver mit sind, for jeg kan simpelthen ikke leve, arbejdede eller eksistere i et hjem, der er rodet. Det roder mit sind og jeg kan ikke fokusere. Sådan er der mange mennesker der har det (selvom det i mit eksempel måske er mere ekstremt). Men hvis du føler, at du til tider kan have lidt svært ved at fokusere, og at dit hjem også bar er en svinesti så er der måske rent faktisk en forbindelse mellem de to ting, som du ikke helt var bevidst om. Det er derfor jeg har gjort det til min mission at informere jer om hvordan I bedst kan optimere jeres hjem således, at det aldrig sker for jer. Det er min mission, at gøre det så rent for jer, at der ingen tvivl om at det er den bedste måde at leve på.

Først og fremmest handler det om, at sætte alt der er unødvendigt ud af syne. Hvis en genstand ikke bliver brugt ofte eller ikke har en æstetisk funktion såsom kunst så skal det bare ud af vejen. Jeg gemmer personligt alt mit tøj inklusiv sko i skabe og lignende og mine hatte gemmer jeg på nogle kvalitets hattehylder. Det gør selvfølgelig, at man rent faktisk kan se dem, men det synes jeg er et helt retfærdigt kompromis. For med en kvalitets hattehylde så er hatten i sig selv ikke et problem, for hattehylden har en æstetisk funktion som hatten er del af. Det er altså en smart måde at lægge sine hatte et sted hvor de er synlige, men uden at de skal være irriterende at se på. Det er et flot design der sørger for, at folk vil bruge tiden på at beundre dine hatte frem for at spørge ”hvorfor i alverden skal du have dine hatte frem?” Og det er jo egentlig det, som godt design går ud på. Lav noget der er flot og folk glemmer fuldstændig hvad de skal gøre af sig selv.

Så gør det nemt

Så gør det nemt for dig selv og hold dit hjem overskueligt. Jeg kan garantere dig for, at du vil mærke en tydelig forskel og det vil kun være en god ting. Siden jeg gik til denne zen-slags mangel på genstande i mit hjem har jeg aldrig været mere glad. Det er så meget nemmere at eksistere på denne måde og det gør mig kun glad, og jeg er sikker på, at det vil gøre det samme for dig. Det er altså en god ide for alle og enhver at have ro i rummet og ro i sjælen, og siden de ofte hører sammen er det kun godt at gøre det så hurtigt som muligt.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.