Mandens bedste ven kan hjælpe dig

Hundesenge

Mandens bedste ven kan hjælpe dig

Forskelligt

bz1

Vi lever i en tid hvor man hurtigt kan gå fra at være på toppen af verden rent karrieremæssigt til at falde på bunden af samfundet. Desværre. Selvom vi bryster os af vi har et stort bredt sikkerhedsnet i Danmark kan man hurtigt komme i en situation hvor det offentlige er til ringe hjælp. De hjælper i tilfælde af arbejdsløshed, såfremt du har en a-kasse men alvoren og problemerne rammer når du kommer i kløerne på kommunen i forbindelse med et sygdomsforløb.

Hundeseng

Ressourceforløb presser alle – også dem som klarede sig selv inden –

Mange af de regler der er lavet i forbindelse med sygdomsforløb tager ikke udgangspunkt med dynamikken af det samfund vi befinder os i. Eksempelvis hvis du har sparet op til din alderdom i kræft af en udlejningsejendom så vil du blive modregnet krone for krone i lejeindtægten. Altså indtægten før udgifter. Så det er bruttoindtægten du bliver modregnet også selvom du havde en eventuel ejerejendom inden du kom til skade eller blev syg. Endnu værre forholder det sig hvis du har en udlejningsejendom som har været lejet ud i mere end 2 år. Så vil lejemålet for lejeren være at betragte som uopsigeligt men du vil højst sansynligt ikke have råd til at have ejendommen på grund af modregningsreglerne.

Løsningen er enten at blive modregnet bruttoindtægten hver måned eller alternativt at sælge ejendommen med en kraftig nedsat pris grundet at det er en udlejningsejendom med beboere. Dette er blot et af de mange tilfælde som kan ramme tilfældige og vilkårlige mennesker, hvis de kommer galt afsted og bliver marginaliserede på arbejdsmarkedet.

Hvad kan man gøre for at få en bedre tilværelse når den vælter

Som overskriften kraftig insinuere så kan man overveje at anskaffe sig et kæledyr når presset begynder at melde sig. Et godt bud er en hund da deres hengivenhed vil smitte af og ydermere har de en dokumenteret afslappende effekt på mennesker med eksempelvis psykiske lidelser. Racen skal man ikke gå op i, det vigtigste er at hunden passer til ens temperament, livsstil og boligsituation. For eksempel fungerer det ikke hvis ikke engang der er plads til hundesengen i ens lejlighed.

Hundeseng

Faktisk kan du i nogle tilfælde få tilskud til hunden hos kommunen. Det er et andet godt råd. Når du står i situationen så sørg for at søg alt den støtte og hjælp du kan fra kommunen , for de gør det omvendte og modregner alle de steder de kan og du skal have det du har krav på.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.