At gå på jagt er en spændende hobby med mange fordele

jagt med hund

At gå på jagt er en spændende hobby med mange fordele

andre

bz1

Det at gå på jagt, er en god måde at få en masse motion og frisk luft på. Mange elsker at gå på jagt, det kan være svært at finde tiden hvis man har et fuldtidsarbejde. Derfor er der mange der ser frem til, at få tid til at kunne gå på jagt når de ønsker det. Det at gå på jagt kan sagtens tage hele dagen og der er noget helt særligt ved at se solen stå op og gå ned igen, ude i den frie natur.

jagthund

Husker du at passe på naturen, når du går på jagt?

Nyder du at gå på jagt, så ved du med sikkerhed også, at det er vigtigt at værne om naturen. For hvad ville jagt være, hvis naturen blot forfalder. Mange efterlader skrald og ikke nedbrydeligt materiale når de er på udflugt i naturen. Så stort et fokus som der er på klima, bør vi generelt set blive meget bedre til at tage hensyn til naturen og rydde op efter os selv.

Ud over madpapir og andre hverdagsting, er der noget så essentielt for jagt som patroner og deres hylstre der ofte bliver efterladt, efter en skøn dag på jagt. Det kan være svært at undgå at efterlade disse patronhylstre. Dog er der lavet en virkelig smart løsning på denne problemstilling.

Magnet til gevær for opsamling af patronhylstre

Nogle kloge jægere har fundet en simpel men virkelig effektiv løsning på problemet. Ved at placere en kraftfuld magnet på dit gevær sikre du at dine patronhylstre bliver opsamlet ved hjælp af magnetens kraft. Du undgår besværet med at samle dem og naturen slipper for en umulig nedbrydningsproces. Så i stedet for at lade hylstrene lande på jorden eller i vandet, kan du samle hylstrene uden besvær. Magneten kan cirka opsamle 6 hylstre ad gangen. Selvom det ikke lyder af meget, er det immervæk kun hver 6 gang du skal indsamle dem og putte dem i lommen, endda helt uden at skulle bukke dig. Leder du efter en god gave til en der går på jagt, vil sådan en opsamlende magnet være guld værd.

Sådan sætter du magnet på dit gevær

 

For at denne smarte løsning skal virke, skal du placere magnet på dit gevær helt tæt på hvor patronudgangen er. Mange slags gevær er magnetiske, hvilket gør det super nemt at sætte magneten fast. Derfor slipper du for at skulle bruge dobbeltklæbende tape eller lim.

haglgevær

Kilde: Brisingi

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.