Lån penge i udlandet hvis chancerne i Danmark er små

Lån penge i udlandet hvis chancerne i Danmark er små

Lån penge i udlandet hvis chancerne i Danmark er små

Privatøkonomi

bz1

I Danmark er der gode muligheder for at kunne låne penge, men hvis du er registreret i RKI så er chancerne ikke særlig gode. Nogen låneudbydere tjekker både om du er registreret i RKI og om du er i fast arbejde. Nogle låneudbydere vælger konsekvent at give folk et afslag, hvis de f.eks. også er på kontanthjælp, da de ikke kan være helt sikre på at få deres penge tilbage. Som kontanthjælpsmodtagere får man ikke særlig mange penge om måneden. Derfor ser man en stor tildens til, at kontanthjælpsmodtagere ansøger om online lån, da de har brug for flere penge til at kunne klare sig igennem en hel måned.

Hvad kan man gøre

Der er mulighed for at man kan låne penge i udlandet, hvis chancerne i Danmark ikke er så gode. Der findes få låneudbydere som godt vil låne dig penge på trods af RKI og kontanthjælp, men det kan tage lang tid at finde dem. Internettet er stort og uendeligt og der findes et utal af danske låneudbydere. Man skal være klar over at de få låneudbydere, der godt vil godkende dig som låner, kræver at du kan betale tårnhøje renter og gebyrer for lånet. På denne måde kommer du generelt til at betale mere tilbage end hvad selve lånet er på. Mange er villige til dette hvis de er desperate efter at få penge på bankkontoen, men et meget dumt valg i sidste ende.

 

Det kan være en mulighed at prøve lykken via udenlandske låneudbydere i f.eks. Norge, Sverige eller Finland, da de ikke har de samme lånekrav samt lånebetingelser som i Danmark. Det er individuelt fra land til land hvordan låneudbyderne stiller deres betingelser op. Det er dog ikke sikkert at chancerne er større i udlandet, da de fleste lande gerne vil have at man har statsborgerskab i det pågældende land. Ligesom i Danmark skal man ikke blive frustreret over at få det ene afslag efter det andet. Hvis man har tålmodighed og er desperat nok, så kan det være man er heldig at finde en udenlandsk låneudbyder, som vil tilbyde en dansker et online lån.

Lån i udlandet

Hvis man som dansker beslutter sig for at ville låne i udlandet, så er der størst chance hos nogle af nabolandene så som Sverige, da Danmark har et par afdelinger i landet. F.eks. kan man i Sverige finde Lendon og Modus Finans og dermed være heldig. Selvom der er en dansk afdeling i udlandet, så er det ikke ensbetydende med at lånebetingelserne er helt identiske med de danske. Derfor skal alt læses grundigt igennem inden der ansøges om et lån. Afhængig af hvor skrappe låneudbyderne er kan det være at nogle siger ja til en dansker, imens en anden siger nej. Det er langt lettere hvis man som dansker bor permanent i Sverige. Tjek dine forskellige muligheder ud og søg om et lån så mange steder som muligt, da det er med til at øge dine chancer. Det kan være at du netop er den heldige person i dag.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.