De bedste online og gratis kortspil

spillekort

De bedste online og gratis kortspil

Forskelligt

bz1

Er man førtidspensionist, er der måske pludselig en hel del mere tid, end man før har været vant til. Desværre er omstændighederne for mange førtidspensionister, at de ikke blot kan kaste sig over en hvilken som helst beskæftigelse eller fritidsinteresse. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du blot skal sidde og kigge ud i luften. Der findes heldigvis gode muligheder for at holde sig beskæftiget, uden det bliver ren og skær tidsfordriv.

Online er det muligt at finde et hav af forskellige spil, der ikke blot bliver ren og skær tidsfordriv for dig, men i lige så høj grad er med til at dygtiggøre dig og træne hjernen.

7-kabale – det afstressende spil

Et af de mest populære kortspil, man kan spille online, er 7 kabale. Det smarte ved denne form for kabale er, at du kan spille den helt alene, og derfor ikke behøver vente på, at der er en online medspiller til stede.

7-kabale er et spil, der er simpelt at lære. Man behøver derfor ikke at væbne sig med meget tålmodighed, hvis man vil i gang med at spille. Der skal ikke meget taktik til, før man har luret den letteste måde at vinde kabalen på. Dog er en stor del at spillet baseret på held, og det er derfor ikke altid, man vinder, blot fordi man har gennemskuet, hvordan man skal spille.

spillekort

Hjerterfri – træn din hjerne og bliv god til taktik

Hjerterfri er et andet online kortspil, der også er forholdsvist let at lære. Dette er ikke en kabale og er i virkeligheden et spil, man spiller mod hinanden. Dog kan du sagtens spiller det online, uden du behøver at have modspillere. Her vil du blot blive sat op mod computeren, der kommer til at agere dine modspillere.

I Hjerterfri kan man hurtigt dygtiggøre sig, hvis man sørger for at holde spillet ved lige. Dette spil er i høj grad baseret på dygtighed og taktik, og ikke blot held eller tilfældigheder.

UNO – den anderledes løsning

Hvis du vil prøve kræfter med et lidt anderledes kortspil, kan du kaste dig over UNO. Dette er også normalt et spil, der spilles af flere personer. Online har du dog igen mulighed for at spille mod computeren, så du kan spille det, selvom du sidder derhjemme alene.

Selvom UNO også er baseret en del på tilfældigheder, når det kommer til hvilke kort, man trækker, er det også et spil, man hurtigt kan blive væsentligt bedre til, hvis man øver sig tilstrækkeligt meget.

uno

Den smarte løsning ved pladsmangel

Helt overordnet er der en del fordele ved at spille kort online. Først og fremmest kan det stort set altid gøres på egen hånd, da computeren automatisk vil gøre sig til modstander. Dertil kommer, at du ikke behøver slæbe et kortspil med dig over alt. Ofte er der ikke plads til at lægge en hel kabale, hvis man eksempelvis sidder i et tog. Med online kortspil kan du blot hive din telefon eller tablet frem og klare det hele på den.

 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.