Få det bedste ud af livets smukke efterår

senior

Få det bedste ud af livets smukke efterår

andre

bz1

For mange kan det være skræmmende at blive ældre og skule på pension – hvad enten det er for enden af et langt arbejdsliv eller som førtidspensionist på alle stadier i livet. Vi er dog ved at få øjnene mere og mere op for det smukke ved livets efterår.

Luk sindet op og mærk mulighederne for at gøre alt det du drømmer om lige nu, der er ikke noget der holder dig tilbage eller fortæller dig, at der er noget du ikke kan.

Rejs

Er der steder du altid har drømt om at opleve og byer du har lyst til at besøge, så er mulighederne næsten uendelige. Tag på den rejse til Baja du altid har ønsket dig og nyd i fulde drag de hvids strande, palmerne og de blå vand.

Brug din fantasi og tag en tur med bus til Tyskland og oplev de mange folkeskatte i vores nærmeste naboland – det er mindre omstændigt end Baja, men kan være ligeså spændende og givende. Brug muligheden for at møde nye mennesker og måske danne nye venskaber, der kan give glæde og hygge i hverdagen fremover.

Spis

Vi bor i et land, der er et sammensurium af forskellige kulturer og traditioner – ikke mindst, når det kommer til maden. Du kan tage ud og spise på restauranter, der serverer mad fra lande over hele verden, men du kan også bestille det hele på nettet og nyde det derhjemme.

mennesker

Det er ikke sikkert, at du er fan af sushi eller indisk, men der findes helt utroligt mange forskellige muligheder for at blive positivt overrasket og måske finde en ny livret, der kan komme på menuen, når du skal imponere venner og bekendte.

Er du glad for at lave mad, så kan du desuden vælge at udfordre dig selv med et kursus i eksotisk mad eller måske prøve derhjemme  med opskrifter fra nettet, hvis du er mere tryg ved det. Her har du muligheden for at træne og nyde resultaterne med familien.

Elsk

Er du så heldig at have en familie, så ved du også, at der kommer flere og flere børn i Danmark. Har du børn og måske endda børnebørn, så er det nu du skal vælge at bruge tid sammen med dem.

Men, det er ikke kun familien eller din partner du skal elske – også dig selv. Måske du nu har chancen for at lære dig selv bedre at kende og blive mere bevidst omkring din krop og det den kan. Har du en partner kan det også være nu tiden er til at genfinde gnisten og blive intime sammen på en ny og frisk måde.

Tag en chance og prøv noget nyt i soveværelset. Er I nye indenfor denne form for eksperimenter, så kan frækt undertøj måske være det første skridt.

Hvis I er lidt mere vovede og gerne vil udfordre hinanden på en mere pirrende måde, så er der også råd for det og til de helt modige er legetøj som eksempelvis en silikone dildo eller en vibrator en sjov tilføjelse til jeres soveværelseshygge.

Træk vejret dybt ind, åben øjnene og tag skridtet fuld ud.

sejlbåd

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.