For gammel til kærlighed?

50plus_match_senior_dating

For gammel til kærlighed?

Forskelligt

bz1

Mange danskere forbinder kærlighed med at være ung. Men har kærlighed virkelig en udløbsdato? Hvis du spørger en fra 50+ generationen vil du nok høre at det nok bare er de unges forestillinger om at være gammel. Kærlighed og dens fysiske udtryk, sex, har altid været behæftet med tabuer, i vores samfund. Men det gælder i endnu højere grad når det drejer sig om seniorer.

Tidligere har de ældre oftest været nedslidt og syge. Men i dag er 70 det nye 50, og 50 det nye 30. Man er ikke gammel i dag som 50+. Man er moden, senior måske. Flere seniorer end nogensinde har i dag et aktivt liv, de er fit og ved godt helbred. De spiser sundt, dyrker motion, og ja, også sex, har mange interesser, og hobbier. De tager på fjernrejser i ferierne og klarer det ved siden af fuldtids job og familie.

Senior og single

Mange seniorer har også været igennem skilsmisse. Når ungerne er fløjet fra reden og forældre parret pludseligt kun har hinanden, udløser det ofte en ægteskabskrise. Og så finder mange ud af, at de ikke længere har noget tilfælles, nu hvor ungerne er borte. For bare 100 år siden var det en katastrofe at blive skilt. Især for kvinder, som var økonomisk afhængige af deres ægtemænd.

Ikke længere. Nu er det generelt accepteret at man lader sig skille når legen ikke længere er god. Og kvinderne har ikke længere brug for at være gift for at kunne leve i økonomisk tryghed. Banen er kridtet op til at der kommer flere og flere 50+ singler. Og de vil gerne date, finde en ny partner. Nogle kun for en flirt, for at føle sig ung og forelsket igen, andre for at finde en ny ven og livsfælle.

50plus_match_senior_dating

50Plusmatch DK: Sådan kan du finde din nye kærlighed

Der er mange måder hvordan 50+ singler kan mødes og lære hinanden at kende. På arbejdspladsen, på aftenskole kurser, på feriehoteller, etc. Men der er også andre muligheder. Internettet har forandret alle aspekter for vores liv, også kærligheden. Netdating er blevet helt normal. Og hvorfor ikke? På webportaler som 50Plusmatch DK kan man bladre sig igennem hundredvis af profiler.

Matchmaking er en ældgammel kunst. Den har eksisteret siden før vi har haft civiliserede samfund. Den har altid udviklet sig med tiden og har taget nye forhold og teknologier til sig. I dag er det så Internettet der er den bærende teknologi. Og i vores globaliserede verden giver det godt mening. Matchmaking bliver ikke længere praktiseret af erfarne, gamle kvinder, men af smarte algoritmer på en Webserver.

Vær ærlig, når du præsenterer dig selv

Når du laver en profil på 50plusmatchDK, registrerer du dine interesser og ønsker vedrørende en mulig partner. Og så finder 50plusmatchDK algoritmen de bedste matcher blandt tusindevis af andre profiler. Derfor er det også vigtigt at du ikke pynter på din profil. 50plusmatchDK algoritmen kan ikke tjekke om dine oplysninger er sande.

50plus_match_senior_dating

Men det er heller ikke 50plusmatchDK der skal imponeres, det er det menneske du kommer til at møde igennem matchmaking portalen. Og mennesker lader sig ikke snyde så let. Du bliver nødt til at kunne leve op til din egen præsentation af dig selv, hvis du vil finde en partner.

 

Resten er op til dig. Offline naturligvis, det er der hvor kærligheden sker, hvis du skulle have været i tvivl.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.