Sådan får du råd til at shoppe mere på nettet

Kvinde der skal shoppe på nettet

Sådan får du råd til at shoppe mere på nettet

Privatøkonomi

bz1

De fleste drømmer om at kunne slippe sin indre shopaholic løs. Det er dog ikke alle, der mener, de har mulighed for dette. Hvis blot, du shopper på nettet, så kan du sagtens få råd til at shoppe mere. Grunden til dette er, at der findes en lang række finansieringsmuligheder, som udbydes af flere danske netbutikker.

Afbetaling er et stort hit

I dag kan du vælge afbetaling som betalingsløs

ning hos flere hundrede danske netbutikker. Det betyder, du har et væld af muligheder for at shoppe løs, men slippe for at betale det fulde beløb med det samme. Det er blevet et stort hit blandt danskerne, og som følge af dette har flere forretninger integreret muligheden.

person der handler med sit kort på nettet

Hvis du gerne vil shoppe, fordi du synes, det er på tide med nyt tøj i garderoben eller fordi du er faldet over et godt tilbud, så er det ikke sikkert, at det er noget, din økonomi tillader dig på pågældende tidspunkt. I så fald skal du blot finde en forretning, der tillader dig at betale ordrebeløbet i afdrag måned for måned.

Mange netbutikker bruger Viabill

Der findes mange danske netbutikker, der har et samarbejde med Viabill. Det er én af de største udbydere på markedet for finansieringsløsninger. Deres ansøgningsformular integreres som en del af netbutikken, hvorfor ansøgningen sendes direkte – nemmere bliver det ikke.

Du kan derfor koncentrere dig om at udvælge de produkter, du gerne vil købe, fremfor at bruge unødig energi på en nørklet afdragsordning. Det er – uden tvivl – også en faktor, der har medvirket til, at flere i dag er åbne overfor at shoppe på nettet og betale ordrebeløbet i mindre afdrag.

Hvorfor er køb på kredit blevet populært?

Der er flere årsager til, at denne løsning er blevet populært. Det skyldes særligt, at det giver folk med stram økonomi bedre forudsætninger for at købe dyrere ejendele. Det er eksempelvis ikke altid nemt at finde 10.000 kr. til en ny sofa eller en ny computer til børnene. Med en afdragsordning bliver det pludselig ingen sag.

Samtidig er der mange, der synes, det er nemmere at administrere sin økonomi på denne måde. Du ved på forhånd hvor mange penge, der trækkes fra din konto, da de månedlige afdrag er ens hver måned. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er en løsning, der tiltaler alle. Der er fortsat mange, der foretrækker selv at spare op.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.