Få pensionstiden til at gå med jagt

førtidspensioneret par

Få pensionstiden til at gå med jagt

andre

bz1

Hvis man bliver førtidspensionist er det en god idé at få sig nogle hobbyer, som man kan dyrke og fylde sin tid ud med. For mange førtidspensionerede mænd bliver jagt en ny livsstil, hvor man kommer ud i naturen og mærker den friske luft, træernes susen og føler sig i ét med naturen. 

gevær

Masser af tid 

Når man går fra at være aktiv på arbejdsmarkedet til at blive førtidspensionist, har man pludselig en helt anden hverdag med meget mere fritid, end man nogensinde før har haft. Den fritid og de mange frie timer skal fyldes ud med et eller andet, for at hverdagen stadig er inspirerende og giver mening for den førtidspensionerede. Det er derfor en god ide at finde sig en ny hobby, og jagt kan være et godt bud. 

Jagt skærper koncentrationen

Jagt er en god hobby, fordi man oplever at bruge sin koncentrationsevne og sit fokus på en helt ny måde. at gå rundt i skoven på udgik efter dyr er en helt særlig måde at være i ét med sine sanser. Alle ens sanser er helt skærpede, øjnene helt skarpe, åndedrættet stille og kontrolleret, fingeren klar og fattet på aftrækkeren. At opleve en så høj grad af fokus og fattethed er godt for både kroppen og sjælen. 

jæger

Køb et luftgevær

Hvis man er på udgik efter et godt og solidt gevær er det vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden man køber noget. Der findes nemlig mange forskellige geværer, som alle kan forskellige ting. Er man helt ny i jagt-verdenen er det klogt at anskaffe sig et gevær, der er brugervenligt og ikke alt for kompliceret i sin opbygning og funktion. Det er også smart at sætte sig ind i reglerne for geværer. Hvis et luftgevær er under 4,5 mm er det ikke nødvendigt at have hverken jagttegn eller vågentilladelse for at købe det, men hvis det derimod er større end det, skal man have en af de to ting, før man kan købe det. Det kan også være en god idé at alliere sig med nogen, der har forstand på jagt og geværer, hvis man selv er helt ny i det. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.