Få hverdagen til at gå op i en højere enhed selvom du er førtidspensionist

mus-computer

Få hverdagen til at gå op i en højere enhed selvom du er førtidspensionist

andre

bz1

Af sygdomsmæssige samt personlige årsager er nogen mennesker bevilliget til at gå på førtidspension, da de ikke kan klare et fuldtidsarbejde. Der er altid en god grund til at folk kan få bevilliget førtidspension.

Nogle mennesker kan ikke finde ud af at skulle gå hjemme i en tidlig alder. Derfor er det muligt at kunne få nogle timer om ugen, hvor du arbejder efter behov. På denne måde kommer der noget struktur i hverdagen, så du har noget at stå op til. Det er vigtigt at tænke over, hvor du kan hjælpe med nogle timer om ugen.

Find et job som gør dig glad

Selvom du gerne vil arbejde, så skal du tænke over hvad du er i stand til at kunne lave. Skal det være arbejde hvor du sidder ned, eller kan du klare at stå op flere timer i træk? Du skal være realistisk med det job du søger, så det ikke ender med, at du ikke kan holde til det. Lav en god ansøgning og send den til så mange virksomheder som mulig. Der er med garanti en som kan bruge din hjælp.

hund

Uanset om du søger job som rengøringsassistent, pædagogmedhjælper eller noget helt tredje, så er det vigtigt at du vælger en stilling, som du bliver glad for. Når du er glad for dit job, så er du også glad når du står op om morgenen.

Fokusér på små og vigtige rutiner i dagligdagen

Udover at arbejde nogle timer om ugen, så er det vigtigt, at du finder nogle interesser. Det kan være at du f.eks. altid har gået til noget med nogle af dine venner således, at du samtidig bibeholder det sociale. Ifølge spørgeundersøgelser begynder mange at interessere sig for små ting i hverdagen, som de måske aldrig har haft tid til at gøre før.

Mange kommer automatisk til at bruge mere tid på deres kæledyr. Tandbørstning er f.eks. en vigtig del i forhold til tandpleje til hund og er en rutine du kan lægge fast ind i din hverdag, så du ved, at den får børstet sine tænder. Jo mere en hverdagsrutine det bliver, jo bedre husker du at gøre det hver dag.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.