Esportens voksen i vores verden

Video spil turnering

Esportens voksen i vores verden

andre

bz1

Du har sikker hørt om Esport før. Det er trods alt blevet virkelig udbredt i dagens verden. Flere og flere dyrker det og flere og flere ser det. Der bliver også konstant flere penge involveret i det. Det er ikke så længe siden, at en dreng vandt 3 millioner på en Esport turnering! Som med alt sport, jo større det bliver, jo flere better på det. Når der endelig er turneringer ude med Esport, så har man set et stigende antal af bettere de seneste par år. Om man kan lide det eller ej, så er esporten kommet for at blive.

spil kontroller

Til dig som ikke ved hvad Esport er

Hvis man ikke ved hvad Esport er, så kan man se på det ligesom normal sport, bare i stedet for, at der bliver spillet en sport, spiller man videospil i stedet. I dag findes der mange videospil, som er konkurrence fokuseret. Altså hvor man spiller imod andre og kæmper om at vinde. Det fandt man så ud af, man kunne tjene penge på, hvis andre fik lov til at overvåge det. Og Esporten var født. Til dem som ikke forstår hvorfor man vil se andre spille et spil, fremfor selv at spille det, så er der noget man skal forstå først. Dem som er med til Esport, er for det meste virkelig dygtig til de spil, som de spiller. Derfor kan andre spillere lærer en del af at se, hvordan de spiller spillet. Så er det jo også bare sjovt at se sit hold vinde. Ligesom rigtig sport.

arm gambling

Til dig som allerede ser Esport og overvejer at begynde at bette

Måske har du set Esport i lang tid. Måske er det ved at være flere år nu. Så ved du nok allerede nok om det. Men måske er du kommet til en milepæl, hvor du nu overvejer om du kunne vinde lidt penge på det. I så fald, bør du lige læse lidt nyttig information på Esportsportalen først, da det jo handler om penge. Det kan jo godt lede til gambling, så man skal vide, at man kan styre sig selv og sin økonomi.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.