At blive blogger i en sen alder

senior med computer

At blive blogger i en sen alder

andre

bz1

Som pensionist vil du nok få mere tid til dig selv, end du har, når du går på arbejde. Det er på den ene side et stort privilegium, og på den anden side kan det for nogen være lidt af en udfordring at fylde denne tid med noget meningsfuldt.

Nogle vælger at bruge den ekstra tid på at se mere til familie og venner, til at rejse eller til at dyrke den hobby, som der ikke har være så meget tid til at dyrke i de arbejdsaktive år.

Andre vælger at arbejde. Du kan enten tage et reelt job – måske i en helt anden branche end den, du ellers arbejdede i. Eller du kan skabe dig et arbejde selv. Der er et væld af muligheder. For de fleste er der i hvert fald vigtigt at holde sig i gang.

Blog om rejser

Du kan vælge at få dig en blog

En god mulighed for nogen er at skabe en blog. På sådan en blog kan du beskæftige dig med noget, som du er interesseret i, og samtidig kan du dele denne interesse med mange. I princippet med resten af verden.

Din blog kan handle om temaer, der er relevante for pensionister, eller det kan være temaer, som slet ikke er aldersrelaterede. Hovedsagen er, at du har fornøjelse af at have en blog at bestyre. Desuden kan du dermed komme i kontakt med mange ligesindede. 

Mange, der har forladt arbejdsmarkedet, har i dag nogle glimrende it-kundskaber. Ellers kan de få det. Nogle har it-kundskaber nok til selv at skabe en blog, andre foretrækker at lade en professionel lave hjemmesiden, så den er lige til at gå i gang med at skrive i og lægge billeder på.

Få hjælp til at komme i gang med din blog

Har du brug for et lille skub for at komme i gang, eller vil du gerne komme videre fra der, hvor du er i processen – eller bare have nogle gode tips, så kan du få det her på denne side om blogs.

Her kan du også få information om, hvordan du kan tjene penge på din blog. Det er altid fint at supplere din pension med en indtægt. På den måde kan du kombinere din interesse med det at tjene penge.

Når først du er kommet godt i gang med din hjemmeside, og den bare kører, så kan du jo altid arbejde videre med den, hvis du får lyst til det.

Computer

Du kan gøre, hvad du vil

Når du er i den position, at du ikke er bundet af et fast arbejde, så har du en øget frihed i forhold til tidligere. Den frihed kan være både let og svær at administrere. Du skal forvalte den på din måde, så du bedst muligt kan nyde den øgede frihed.

Du bliver i endnu højere grad chef i dit eget liv, end du nok har været tidligere. Det kan både være overvældende og attraktivt. Nyd først og fremmest, at du kan gøre præcis, som du vil. 

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.