Alderdom med stil

ældre

Alderdom med stil

andre, Forskelligt

bz1

Det er aldrig sjovt at blive ældre. Det er som om kroppen bare bliver ved med at ældes mens hovedet ikke helt følger med. En morgen vågner man op og så kan kroppen ikke længere helt det, man gerne vil have den til.

Vi kan ikke stoppe tiden, men der er nogle ting der kan gøre det sjovere og lettere at blive ældre. Så hvorfor ikke sørge for, at udstyret er i orden, så du kan gøre det du plejer med den bedst mulige hjælp?

Få styr på søvnen med den rigtige topmadras

De fleste af os har en helt almindelig topmadras eller rullemadras, i det helt almindelige bomuld med skumfyld. Det kan sådan set også være rigtig dejligt, men hvis du vil have noget, der er lidt mere end bare en topmadras, så du kan sove bedst muligt om natten, så er kapok måske lige det, du leder efter.

Hvad er så kapok?

Det er en helt naturligt fremkommende fiber, der er kendt for sine fugttransporterende egenskaber. Det vil sige, at selv om du sveder om natten vil din seng føles varm og tør med en kapoktopmadras.

Kapok er lange, bløde fibre, der vokser i kapsler på træer. Det er et yderst bæredygtigt materiale, da det kan høstes direkte fra træet år efter år, uden at træet tager skade.

Du kan læse mere om kapok og dets egenskaber inde på denne side, samt se udvalget af de skønne top- og rullemadrasser.

Få styr på bentøjet med den rigtige rollator

En god nattesøvn er et rigtig godt udgangspunkt, men når bentøjet begynder at blive lidt træt, kan det være en stor lettelse med en rollator. Sådan en gør nemlig, at du stadig kan tage vare på de daglige indkøb og komme ud i byen, uden hjælp.

De fleste rollatorer har en kurv foran, så du kan have dine indkøb i den, mens du går, herudover har du også en håndbremse, så rollatoren ikke stikker af fra dig på vej ned af bakken.

For nogen kan det være en stor overvindelse, at indrømme, at der er brug for en rollator, fordi benene ikke rigtig vil ligeså meget som hovedet, men når først beslutningen er taget kan det blive en stor lettelse og hjælp i hverdagen.

Hvis du gerne vil læse mere om de forskellige slags rollatorer der findes, så kan du læse med her.

Gør livet tilgængeligt med en kørestolsrampe

Er du kørestolsbruger vil du ofte opleve, at der er steder, du ikke kan komme, fordi de ikke er tilgængelige for kørestolsbrugere. Det kan være en stor begrænsning i hverdagen og grund til irritation.

Men hvorfor ikke gøre livet tilgængeligt, ved at medbringe din egen rampe? På den måde går du ikke glip af noget og du slipper for at ærgre dig over manglende tilgængelighed på steder du gerne vil komme.

Tag tingene i egne hænder og gør hele verden tilgængelig med den helt rigtige rampe. Du kan læse mere om de forskellige former for ramper lige her.

Udgiv din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.